reglementen

Plaats reactie
Avalonstaffs
Site Admin
Berichten: 270
Lid geworden op: 05-11-2011 18:26

reglementen

Bericht door Avalonstaffs » 07-03-2012 21:11

Het forum reglement:
Het forum is een besloten forum in principe bedoeld voor (trotse) baasjes van een Avalon Staff’s Staffordshire Bullterrier. Tevens zijn eigenaren van aan Avalonstaffs verwante hondjes op dit forum te vinden.
Het is niet toegestaan om teksten die geplaatst zijn in dit forum te copieren of te verplaatsen buiten dit platform.
Het uitgangspunt van het forum is dat leden hier onderling contact kunnen houden, de bijzonderheden en gebeurtenissen rondom hun hondjes kunnen delen, foto’s en filmpjes kunnen plaatsen, informatie kunnen delen en natuurljik gezelligheid!
Het gaat erom dat men zich hier vrijelijk kan uiten, dit zolang men dat op een beschaafde, waardige en respectvolle manier gaat.

Om het voor iedereen plezierig te maken en te houden is het overigens wel nodig dat een forumreglement hebben, je stemt dan ook in met de door de beheerders opgestelde reglement, wanneer je je registreert.

Hoe gaan we met elkaar om:

* We gaan in alle gevallen met respectvol met elkaar om, voornamelijk wanneer het gaat om een andere mening/keuze of zienswijze dan dat van jezelf.

* We dringen elkaar niet op welke mening, keuze of zienswijze we zelf voor ogen hebben.

* We gebruiken geen scheldwoorden/schuttingtaal en zeker geen verbaal geweld ten opzichte van elkaar. Dubbelzinnigheden om elkaar te irriteren is wat de beheerders betreft, een niet gewenste vorm van communiceren. Dit ter beoordeling van de beheerders.

*Privekwesties (lees ruzies) worden niet openbaar op het forum gepubliceerd.

Natuurlijk kunnen de beheerders ten alle tijden ingrijpen, maar we gaan er van uit dat dit niet nodig zal zijn!
Bertina & Rene
Avalonstaff's

Plaats reactie